Bolle buik en kraambedmassages

Bolle buik en kraambedmassages

Tijdens de zwangerschap verandert er van alles in je lichaam – zonder er altijd bewust van te zijn, ben je topsport aan het bedrijven! Zelfzorg is erg belangrijk; goed en gezond eten, genoeg bewegen, rust nemen…en regelmatig een massage! Massages helpen bij ontspanning en stimuleren de doorbloeding, wat bijvoorbeeld kan helpen als je vocht vasthoudt.

Doulapraktijk Tamelijk briljant masseert in de praktijkruimte in Alkmaar of aan huis in de regio Noord-Holland. Een volledige lichaamsmassage duurt circa 1,5 uur, deelmassages (rug, nek en schouders of benen en voeten) 45 minuten. Ik gebruik verwarmde basisolie en heb een selectie esoterische oliën waaruit je kunt kiezen.

Wat massage met een lijf kan doen, weet ik uit eigen ervaring; zelfs een eenvoudige aanraking kan al heerlijk ontspannend zijn. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de gouden handen van mijn masseuse Soraya me door mijn eigen drie zwangerschappen geloodst hebben. Mijn massagetraining volgde ik bij Joyce Hoek-Pula van Embracing Birth.

Aanbod:

  • Ontspanningsmassage tijdens zwangerschap (circa 1,5 uur): 60 euro (op praktijk) / 70 euro (bij jou thuis)
  • Deelmassage tijdens zwangerschap (45 minuten): 45 euro (praktijk) / 55 euro (bij jou thuis)
  • Kraambedmassage (1 uur): 60 euro (bij jou thuis)
  • Als je drie massages (bijvoorbeeld 2 in de zwangerschap en 1 na de bevalling) afneemt, krijg je 15% pakketkorting (totaalprijs afhankelijk van welke massages je kiest).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial