Doula

Vrouwen die zeker willen weten dat er één vertrouwd iemand is van A tot Z, die het zichzelf gunnen om zelf het middelpunt van hun zwangerschap en bevalling te zijn, die vertroeteld en gekoesterd willen worden. Vrouwen met een trauma van een eerdere bevalling, met een verleden van seksueel misbruik of psychische stoornis, zwangeren die een baby dragen voor een ander, regenbooggezinnen, alleenstaanden, vluchtelingenvrouwen, en álle andere vrouwen die om wat voor reden dan ook wat extra steun voor, tijdens en na de bevalling willen. Ik ben er voor jou. Met jou. Naast jou.

Alle pakketten zijn op maat aan te passen, zodat het perfect past bij jouw behoeften. Om je toch een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, heb ik deze pakketten samengesteld (alle prijzen zijn inclusief btw):

Het goed geregeld-pakket:

 • Een vrijblijvende kennismaking (1 uur)
 • Een uitgebreide intake waarin we jouw wensen, verwachtingen en (eventuele) angsten en onzekerheden in kaart brengen
 • Hulp bij het op papier zetten van jouw geboortewensen en het oefenen (met partner) van technieken die de pijn kunnen verlichten
 • 24/7 bereikbaar vanaf 37 weken zwangerschap
 • Continue begeleiding en steun tijdens de bevalling
 • Ongeveer een maand na de bevalling zien we elkaar om de bevalling uitgebreid te bespreken. In de kraamperiode ben ik beschikbaar voor vragen via whatsapp, telefoon, mail of Skype

De prijs voor dit pakket is 795 euro

Het doe mij alles maar-pakket

 • Zoals hierboven, plus:
 • Een extra consult naar behoefte; Spinning Babies, massage, een coachingsgesprek, mee naar gynaecoloog of verloskundige (zie extra diensten)
 • Een gebonden geboorteverslag (met jullie zelf gemaakte foto’s als die er zijn)
 • Extra postnatale steun na de bevalling: ik kom 2×3 uur aan huis nadat de kraamverzorgende vertrokken is. In die 6 uur kan ik licht huishoudelijk werk doen, voor je koken en boodschappen doen, de zorg voor oudere kinderen uit handen nemen, of even de baby verzorgen zodat jij kunt slapen of douchen (geloof me, dat is een luxe soms!)

De prijs voor dit pakket is 995 euro

Het nog nét op tijd-pakket

Er kunnen tig redenen zijn waarom je pas heel laat besluit een doula in te vliegen. Ook in die laatste fase, vanaf 36 weken zwangerschap, wil ik er graag voor je zijn:

 • Een uitgebreid gesprek intake waarin we jouw wensen, verwachtingen en (eventuele) angsten en onzekerheden in kaart brengen (2/3 uur)
 • 24/7 bereikbaar vanaf 37 weken zwangerschap
 • Continue begeleiding en steun tijdens de bevalling
 • Ongeveer een maand na de bevalling zien we elkaar om de bevalling uitgebreid te bespreken. In de kraamperiode ben ik beschikbaar voor vragen via whatsapp, telefoon, mail of Skype.

De prijs voor dit pakket is 400 euro

Mijn algemene voorwaarden:

 • Buiten een straal van 10 kilometer buiten mijn woonplaats Castricum vraag ik een kilometervergoeding van 0,23 cent per kilometer.
 • Eventuele onkosten (bijvoorbeeld parkeren) breng ik apart in rekening (in overleg uiteraard)
 • Als je mij kiest als doula, tekenen we beiden een contract zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. Na boeking, vraag ik een aanbetaling van 100 euro. Voor het restant van de pakketprijs (uitgezonderd postpartum pakketten) ontvang je rond de 37e week van je zwangerschap een factuur.
 • Massages en coachingssessies dienen vooraf of contant na afloop van de sessie betaald te worden
 • Ik zal 24 uur per dag bereikbaar zijn vanaf drie weken voor de uitgerekende datum tot en met de dag van de bevalling. Dat betekent dat ik mijn mobiele telefoon altijd bij mij zal dragen. Als ik op meer dan twee uur reisafstand ben, zal ik je hierover informeren.
 • Mocht de bevalling plaatsvinden voor de à terme periode, dan doe ik mijn uiterste best om toch bij de bevalling te kunnen zijn.